Pot semblar un bon missatge publicitari per oferir als clients, però és imprescindible crear el vídeo de boda que voldries per tu. No facis un vídeo de boda que no voldries que et fessin a tu. Dir-te això abans d’entregar un vídeo de boda t’exigeix fer que cada vídeo sigui únic, com cada parella. Això és imprescindible, no caure a una possible rutina de feina. En tot cas, que l’únic que es repeteixi sigui la teva mirada, el teu estil.

Fer el vídeo de boda que voldries per tu no és tan fàcil. A vegades, els nuvis demanen coses que tu no t’hi sents identificat amb l’estil de vídeos que fas. Aquí, un ha de ser valent i sincer, exposar els motius pels quals no creus que sigui la millor opció fer l’estil de vídeo que proposa la parella, en cas que no hi hagi manera, no acceptar aquesta feina. Perquè en definitiva no estem fent xurros, per tant, si cada vídeo ha de ser diferent i únic com la parella, la confiança ha de ser màxima, i tu no podràs donar tot el que vols si t’estan demanant un estil de vídeo que a tu no t’agrada.

Si parlem de vídeos corporatius, per empreses o marques podríem fer moltes excepcions. Entremig i hi ha molts intermediaris i un s’ha d’adaptar a coses que potser no li agraden. Els objectius de comunicació a transmetre són molt diferents.
Però si parlem de bodes, no és el mateix, perquè el factor humà hi és a cada pla que fas. Per tant, com un mantra, cada vegada que agafo el cotxe per anar a una boda, cada vegada que faig un visionament d’un muntatge final, em dic: fes el vídeo de boda que voldries per tu.

Check out other articles